2 nov: Omkijken in verbondenheid

  

herdenken-kaarsOp woensdag 2 november is er een bijeenkomst om onze dierbaren die ons ontvallen zijn te gedenken. We kijken om in verbondenheid.  Verbonden met hen die we moeten missen, verbonden met elkaar tijdens het omkijken,  en verbondenheid met onze Heer en Heiland die ons vertroost en bemoedigt.

Jong en oud is  van harte welkom die avond om 20 uur bij Crea-tijd aan de Lage Brink 64 te Apeldoorn.  Er is de mogelijkheid om in informele setting, gewoon aan tafel, te praten over de dierbare die je ontvallen is, kort of langer geleden. Zijn of haar naam mag genoemd worden op deze plek die ruimte geeft aan verdriet, liefdevol herinneren  en bezinning. Er is muziek, je  kunt luisteren naar gedichten, je kunt een kaarsje opsteken, kortom: stilstaan bij het leven van je overleden dierbare, bij je  eigen leven en dat van mensen om je heen. Je kunt komen wanneer je wilt en weggaan wanneer je wilt. De koffie en thee staan klaar.

Iedereen is welkom, dus ook als je geen lid bent van de gemeente van de Tabernakelkerk.

Graag willen we wel dat je je opgeeft, zodat we ongeveer weten hoeveel mensen we  kunnen verwachten. Ongeveer, want als je  op 2 november opeens ontdekt dat je vergeten bent om je aan te melden, dan ben je toch van harte welkom.

Opgeven: a.a.moesker@gmail.com

Anja Busstra, Yvette Schenk, Mirjam Zintel en Jolanda Koster