Tabernakelkerk > Agenda > 24 jan: De alpha-cursus start

24 jan: De alpha-cursus start

Heb je je wel eens afgevraagd… Of er leven na de dood is? Waarom sommige mensen nog naar de kerk gaan? Hoe het kan dat er zoveel ellende in de wereld is? Goede vragen, maar heb je ook mensen met wie je hierover kunt praten? We leven in een drukke maatschappij. Gesprekken gaan snel over oppervlakkige zaken: het weer, voetbal, auto’s etc. Vaak heb je niet de mogelijkheid om door te vragen en het over wezenlijke dingen te hebben.

Stel… dat het mogelijk was om in een kleine groep van gedachten te wisselen over de levensvragen die jij hebt. In een open sfeer waar alle vragen gesteld mogen worden. En waar het ook gewoon gezellig is. Deze mogelijkheid is er!

We bieden je namelijk de Alpha-cursus aan. Dat is 10 avonden kennismaken met het christelijk geloof en doorpraten over de vragen die jij hebt. Elke avond begint met een maaltijd en daarna een inleiding op het onderwerp. In een kleine groep praat je door over het onderwerp. Halverwege de cursus hebben we ook nog een hele zaterdag om gezellig bij elkaar te zijn en een onderwerp uit te diepen. Ga dit avontuur met ons aan. Meer informatie over de Alpha-cursus vind je op www.alpha-cursus.nl. Iedereen is welkom!
Startdatum:  dinsdag 24 januari 2017 19.00 tot 21.45 uur

Cursuslocatie:  Muldersdreef 412,  Apeldoorn.
Kosten: de cursus is gratis, wel wordt er een bijdrage van 3,- gevraagd voor de maaltijd
Aanmelden via elshanekamp@gmail.com, 0625186376

Er start ook een Alphacursus in de Ebenhaëzerkerk op woensdag 25 januari en in de Hofstad op vrijdagochtend 13 januari .

En eindelijk daar is die weer: Alpha Youth .Voor iedereen tussen 18 en 28 jaar.

Startdatum  7 februari 2017 19.30 uur met een toetje.

Aanmelden: via  youthalpha.apeldoorn@gmail.com

Cursuslocatie: wordt nog bepaald.