Tabernakelkerk > Vacatures > Gezocht: Secretaris Commissie van Beheer

Gezocht: Secretaris Commissie van Beheer

De afgelopen jaren heeft Gera Kloeten binnen de Commissie van Beheer (CvB) de rol van secretaris vervuld. Per 1 januari 2018 heeft zij haar taak neergelegd. Wij danken Gera voor haar inzet binnen de commissie en voor de uitstekende manier waarop zij haar rol heeft ingevuld!

Door het vertrek van Gera is er een vacature ontstaan en zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris van de CvB (m/v). De secretaris is lid van de CvB en praat mee over alle onderwerpen die aan de orde komen: financiën, beheer van de Tabernakelkerk, verbouwing, onderhoud, etc. Specifiek verzorgt de secretaris de agenda en de notulen van de vergaderingen. Hij/zij bewaakt de actielijst en beheert ook het mailadres cvb@tabernakelkerk.nl.

Lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij de praktische kant van het gemeenteleven? En heb je interesse om deze rol te vervullen? Meld je dan bij ondergetekende.

Zit je nog met vragen? Schiet gerust een van de leden van de CvB aan: Mas Koster (penningmeester), Aldert Veldman (technisch beheer), Arjan Wikkerink (operationeel beheer), Janine van Drieënhuizen (lid namens BMK) of Maarten Blacquière (voorzitter).

Namens de Commissie van Beheer,
Maarten Blacquière