Tabernakelkerk > Agenda > 23 juni: Het NGK Familietoernooi

23 juni: Het NGK Familietoernooi

Familietoernooi

Altijd al eens willen voetballen tegen een ouderling? Een één-tweetje opzetten met je jeugdleider? Of willen scoren tegen de organist? Dan is dit je kans! Na het succes in de zaal wordt er nu ook een NGK veldvoetbal familietoernooi georganiseerd. Speciaal voor de verbouwing van de kerk, want de inleg van 5 euro p.p. gaat hierheen. We hanteren verder dezelfde opzet als bij het zaaltoernooi, maar dit keer is de ondergrond dus (kunst)gras.

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 23 juni van ongeveer 10:00 – 14:00 op het sportpark Orderbos bij voetbalclub csv Apeldoorn. Opgeven kan als individu of koppel via ngkfamilietoernooi@gmail.com. Dit kan tot en met uiterlijk zaterdag 16 juni. Noteer de datum dus alvast in je agenda en geef je op! Voor vragen en/of opmerkingen kunt ons mailen via ngkfamilietoernooi@gmail.com.

Deany Koster namens de organisatie