Tabernakelkerk > Jeugd > 17+ Jeugdwerk

17+ Jeugdwerk

Contactpersoon 17+ werk is Peter Hagen. Hier kun je hun eigen website vinden.

Wie belijdenis willen gaan doen, vragen we om het seizoen te beginnen met Explore catechese. Daarna vanaf eind december is er speciale belijdeniscatechese, gegeven door ds. Smouter. Belijdenis doen we meestal op de eerste zondag na Pinksteren.

De BASE is een club voor jongeren van 17-25 jaar, ooit begonnen voor jongeren die geen aansluiting konden vinden bij een andere groep.

Inmiddels is The BASE uitgegroeid tot een zelfstandige 17+ groep waarbij kringleden zelf de avonden organiseren. Dat betekent dat er elke avond iemand is die de voorbereiding op zich neemt en de avond ook leidt. De avonden worden elke keer bij mensen thuis gehouden wat het natuurlijk nog gezelliger maakt, maar vooral ook persoonlijker. Op die manier hopen ze te kunnen groeien in hun geloof. Dat doen ze door onderwerpen te bespreken die te maken hebben met het geloof.

Daarnaast hebben ze het natuurlijk over van alles en nog wat met de broodnodige bittergarnituur!

Nxt Lvl is een groep enthousiaste 17+ers die één keer in de twee weken op zondagavond bij elkaar komt bij Boaz en Corine Veldman.
We beginnen elke avond met ontmoeting en gezellig bijkletsen. Daarna denken we, aan de hand van een Bijbelstudieboekje of een thema wat we interessant vinden, na over de Bijbel en vooral ook het geloof in de dagelijkse praktijk. Naast de gewone avonden hebben we een jaarlijks kerstdiner, houden we af en toe een spel- of filmavond en sluiten we elk seizoen af met een BBQ.

Ben jij een 17+er die het leuk vindt om met leeftijdsgenoten bij elkaar te komen, sluit je dan bij ons aan!

In de Tabernakelkerk hebben we een toffe 17+ club met de naam Blub! Deze club is op zondagavond in de kerk. Een crew, bestaande uit twee coaches en een aantal jongeren zelf, helpt met het organiseren van de avonden. Wil je wat contacten opbouwen in de kerk? Dan is Blub misschien wat voor jou! Naast het ontmoeten van anderen is het ook de doelstelling van Blub om te groeien in geloof. Een gezellige club, die op een relaxte manier geloof en gezelligheid combineert aangevuld met bittergarnituur!

Deze kring gaat dit seizoen nieuw starten en is bedoeld voor jongeren van 17/18 jaar die van Solidfriends komen. Waarschijnlijk zal de kring 1x per 2 a 3 weken bij elkaar komen. Dit moet nog besproken worden met elkaar. De avonden zullen bestaan uit een mix van ontmoeting en diepgang. Bijbelstudie en gezellige avonden. Doel: Samen zoeken/groeien in geloof binnen een groep waarin vertrouwen en gezelligheid de basis vormt.
De kring is voor- en door de jongeren. Dus precieze invulling wordt nog door de groep zelf bepaald.

Deze kring is bedoeld voor jongvolwassenen die van zaalvoetbal houden en dit graag willen combineren met bijbelstudie. Het team bestaat uit 9 voetballers uit de leeftijd 18-30 jaar. Op de wedstrijdavonden (vaak de vrijdagavond) komen ze samen om een wedstrijd te spelen. Eens in de zoveel weken combineren ze een wedstrijdavond met een gezamenlijke maaltijd en/of een bijbelstudie.

Als team kunnen ze nog de nodige versterking gebruiken, dus jongvolwassenen die van voetbal houden zijn van harte welkom in dit team! Voor de actuele speeldata kun je kijken op deze site, kijk bij het zaalvoetbalteam CSV Apeldoorn 5. De beste kennismaking is om een keer te komen kijken bij een wedstrijd. Ze spelen bijna altijd binnen Apeldoorn, dus ze verwelkomen je graag op de tribune!