1 okt: Alpha-cursus ook voor gemeenteleden

  

alphaWeet je dat de Alpha-cursus ook voor gemeenteleden is? Niet alleen voor de zoekers en beginners, maar voor iedereen. Het is namelijk een goede manier om te ervaren wat Alpha inhoudt. Dan zal je daarna ook makkelijker iemand uitnodigen om naar de Alpha-cursus te komen. Dus volg na de zomer de Alpha-cursus gewoon zelf en trakteer jezelf op 10 gezellige avonden die ook nog een stuk verdieping van je geloof kunnen brengen. Natuurlijk kun je gelijk iemand meenemen om ook kennis te laten maken met het christelijk geloof, maar dat hoeft niet.

Op dinsdag 1 oktober start in Apeldoorn een Alpha-cursus, opnieuw georganiseerd vanuit de gezamenlijke gemeenten van de GKV, NGK en de CGK. De samenwerking bevalt heel goed en we hebben al twee fijne cursussen samen gehouden.

De cursus duurt in totaal 12 weken, één avond per week en een (kort) weekend. Elke avond begint met een warme maaltijd en daarna wordt er met elkaar een onderwerp besproken en uitgediept. Vervolgens ga je in kleine groepjes uiteen om verder te praten.

We starten met een introductieavond op dinsdag 1 oktober, waarop je kunt sfeerproeven en beslissen of je door wilt gaan of niet. Tijdstip van 19.00 uur tot 21.45 uur.

Het is in de Andreaskerk, Anklaarseweg 185, in Zevenhuizen.

Deelname aan deze cursus is gratis (afgezien van een kleine bijdrage voor de maaltijd). Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl of neem contact op met

Els Hanekamp, alphacursus.apeldoorn@gmail.com

Geef jezelf nu al op, of vertel het door!!!