Stellenkring (2.0)

  

wordenalsjezusOntstaan uit een andere stellenkring, die te groot werd, zijn wij in april dit jaar voor het eerst bij elkaar gekomen.

Wie zijn wij? Vijf stellen in de leeftijd van ongeveer tussen de 25 en de 35 jaar die 1x per 3 weken op woensdagavond bij elkaar komen.

We hebben elkaar leren kennen voor de zomer door een aantal avonden gebruik te maken van ‘Kaarten op tafel’, en zijn nu net na de zomer gestart met een bijbelstudieboekje “Worden als Jezus” van Max Lucado. Naast de bijbelstudie en de gesprekken hierover, vinden wij de ontmoeting met elkaar en de bijbehorende gezelligheid erg belangrijk. Als (jonger) stel op zoek naar een bijbelstudiegroep? Er is nog eventueel ruimte voor 1 à 2 stellen.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met

Wiljan en Klaske de Haas