21 dec – Het NGK Familietoernooi

  

FamilietoernooiZATERDAG 21 DECEMBER 2013, 10:00 – 14:00 uur

Altijd al eens willen voetballen tegen een ouderling? Een één-tweetje opzetten met je jeugdleider? Of willen scoren tegen de organist? Dan is dit je kans! Ook dit jaar wordt het jaarlijkse NGK familietoernooi georganiseerd. Dit zaalvoetbaltoernooi is elk jaar weer een groot succes. De gemengde teams van jong én oud talent zorgen altijd voor veel gezelligheid en een hoop spektakel.

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 december van 10:00 – 14:00 in Sporthal Mheenpark. Opgeven kan als individu of koppel via ngkfamilietoernooi@gmail.com. Dit kan tot en met uiterlijk woensdag 18 december. Noteer de datum dus alvast in je agenda en geef je op! Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen via:

ngkfamilietoernooi@gmail.com.