12 dec: Kerstverhalen met Otto de Bruijne

  

kerstverhalen-ottoMede namens Otto de Bruijne nodigen we (= uitgeverij Jongbloed) u graag uit voor de kerstverhalenavond op donderdagavond 12 december. We presenteren deze avond zijn nieuwe bundel kerstverhalen Drie wijzen uit het westen. Otto zal een aantal verhalen uit de bundel op zijn geheel eigen wijze vertellen. Hij wordt daarbij begeleid op de piano door Henk Doest.

U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in De Tabernakelkerk, Waalstraat 2 in Apeldoorn.

Otto de Bruijne (geb. 1949) is spreker, schrijver, verteller, beeldend kunstenaar en nog een heleboel meer. Eerder werkte hij voor Tear in Afrika en presenteerde hij tv-programma’s voor de Evangelische Omroep.

Henk Doest (geb. 1978) is professioneel toetsenist, liedjesschrijver en producer. Hij werkt o.a. met Martin Brand en speelde eerder met Neale Morse, Willeke Alberti en Elise Mannah.

De toegang is gratis. We zouden het fijn vinden als u zich van tevoren aanmeldt, zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers.

Dat kan door een email te sturen naar jnieuwenhuis@jongbloed.com.