Terugblik Feest van Genade

  

FeestVanGenadeLogoEen gemeenteproject van zes weken. Hoe zou dat zijn, past dat in onze gemeente, willen mensen meedoen? Vinden we wel voldoende vrijwilligers om het project vorm te geven? Allemaal vragen waar we een aantal maanden geleden als gemeente-opbouwcommissie over nadachten.

Veelzijdig
Inmiddels ligt het project “Feest van Genade” alweer achter ons. Zes weken lang mochten we met elkaar nadenken over genade. Het was mooi en be-moedigend om te zien dat er op zo veel verschillende manieren werd mee-gedaan; tijdens de diensten, in groeigroepen, persoonlijke bijbelstudie en bij clubs en catechisatie. Bijzonder ook om te zien hoe gemeenteleden hun talenten hebben ingezet. Maaltijden, schilderijen en gedichten werden rond-om het thema gemaakt en ook tijdens de diensten zagen we volop creativi-teit in de bloemschikking en het cadeau voor de kinderen.

Bedankt
We willen iedereen die heeft meegeholpen bedanken. Fijn dat we op zo-veel mensen een beroep mochten doen en dat iedereen op zijn/haar eigen terrein met zoveel enthousiasme aan de slag ging!
Ook iedereen die een financiële bijdrage voor het project heeft overge-maakt willen we bedanken. Wil je nog een bijdrage overmaken dan kan dat op: IBAN NL34 SNSB 0964249677 t.n.v. Ned. Geref. Kerk te Apeldoorn onder vermelding van ‘Feest van genade’.

Verbondenheid
Het was mooi om het project op Paasmorgen af te sluiten met een ontbijt en een feestelijke dienst. Terugkijkend zien we dat het project veel heeft gebracht. Openheid en verbondenheid. Zonde- en genadebesef. Meer luisteren en minder oordelen. Het zijn maar een paar statements. God heeft ons als gemeente een heel bijzondere periode gegeven, waarin we Hem beter hebben leren kennen en we ook elkaar beter hebben leren kennen en accepteren. Laten we dit met elkaar als broers en zussen vasthouden en leven vanuit Gods geweldige genade!

De gemeente-opbouwcommissie