Belijdenis: “ik zwijg niet over uw goedheid”

  

Belijdenis2015

Afgelopen zondag deden zes jonge mensen belijdenis van hun geloof. In deze feestelijke dienst lazen we Psalm 40, die wel haast gemaakt lijkt voor zo’n gelegenheid. Over vaste grond onder je voeten nadat je in de modder vast zat, over een nieuw lied en een groeiend vertrouwen en bovenal de ervaring van “hier ben ik, over mij is in de boekrol geschreven”. Dat hoort nou echt bij belijdenis doen: het besef dat het in de Bijbel ook over jou persoonlijk gaat. Daar hoort het verhaal van je redding bij, en evengoed ook het verhaal dat je later toch weer in de modder zit.

De opname via Kerkdienstgemist is mislukt. Vind hier onder de opname van de preek, maar ook van de hele dienst inclusief de getuigenissen van deze dag.

  • Beluister preek over
          Psalm 40 - Ik zwijg niet over uw goedheid - Willem Smouter
  • Beluister de hele 
          Belijdenisdienst met Psalm 40 - Willem Smouter