Dagboek “Getuigen”

  

Dagboek GetuigenIn het jaarthema zijn we toegekomen aan het blok “getuigen”. Eerst hebben we met elkaar gehad over innerlijke groei en verdieping. Daarna over  de gemeenschap als oefenplek voor  verdraagzaamheid,  geduld,  vergeving en samen delen. Vanaf Pasen willen we nadenken over hoe we dat kunnen laten zien naar buiten toe.

Een aantal kringen is al bezig met het project “kerk binnenste buiten”.

Het missionair overleg geeft je deze overdenkingen mee om te gebruiken als dagboekje of als leidraad in je Bijbelstudiekring. Als je meer wilt verdiepen, raden we je de volgende boeken aan: Mijn God is uniek, van EZA; Het hart van opwekking, Nicky Gumbel; Bouwen aan een aanstekelijke kerk, Mark Mittelberg; Discipelschap met impact, Greg Ogden.

Hier vind je het hele Dagboek.