2 apr: Sing-Eet-Fairtrade

  

Op zondag 2 april is er weer een Sing-Eet gepland. Dit keer een speciale editie, namelijk de Sing-Eet-Fairtrade. Deze sing-eet is geïnspireerd door een bijbelkring die afgelopen seizoen de Micha Cursus heeft gevolgd. In de Micha Cursus leer je samen hoe je ‘goed en recht kunt doen’ (Micha 6:8), dichtbij en ver weg. Dit willen we graag met u delen tijdens de sing-eet.

Zoals u gewend bent is er weer een heerlijke maaltijd. Uiteraard dit keer volledig in het kader van het thema: een verantwoorde maaltijd. Daarnaast zijn er tijdens de maaltijd informatietafels met allerlei interessante onderwerpen en personen die hier graag wat meer over vertellen. Dit gaat van zonnepanelen tot voeding en van kleding tot daklozen. Tijdens het genieten van de maaltijd kunt u dus op allerlei manieren geïnspireerd worden door de oproep in Micha 6:8 “Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niet anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God”

Vanwege bovenstaande reden begint de sing-eet een half uur eerder dan gebruikelijk, namelijk om 16.30. Voor de opgave van de maaltijd, zie aankondiging op de beamer. Uiteraard is er aansluitend om 18.30 een sing-in met een mooie liturgie passend bij het thema.