18 september start Belijdeniscatechese voor volwassenen

  

belijdenis304Op maandag 18 september om 19.30 uur, is de kennismaking voor belijdeniscatechese voor volwassenen. Wanneer je overweegt om bewust voor je geloof uit te komen en zo als belijdend lid van de gemeente verder te willen gaan, dan nodig ik je voor deze kennismaking uit.

Het idee is: de jongeren die van catechisatie doorstromen naar belijdeniscatechese, hebben hun eigen traject, dat uitloopt op belijdenis doen op de zondag na Pinksteren. Als die keuze je wel aanspreekt, maar je past qua leeftijd niet in die groep, dan gaan we samen op pad.

Meedoen hoeft nog niet te betekenen dat je al besloten hebt om ook echt belijdenis van je geloof te gaan doen. We denken, spreken en bidden er samen over en zo kun je persoonlijk tot een keuze komen.

Interesse? Dan ben je welkom op 18 september om 19.30 uur in de Tabernakelkerk, Waalstraat 2, Apeldoorn . Graag even een berichtje aan willem@smouter.net over je plannen.