Gebedsuur voor de jeugd

  

Vanaf maandag 12 november willen we een wekelijks gebedsuur gaan houden voor het jeugdwerk. Het gebedsuur zal van 9.00 tot 10.00 in het jeugdhonk van de Tabernakelkerk plaatsvinden en tijdens het gebedsuur willen we de tijd nemen om te danken, te bidden en naar God te luisteren. Dit omdat we geloven dat gebed minstens net zo belangrijk is als het organiseren van jeugdwerk. Mooi om de week te beginnen door God de ruimte te geven in de ontmoeting met elkaar. Ondanks dat er gebeden wordt voor de jeugd is iedereen welkom en is het zelfs van toegevoegde waarde om met verschillende generaties te bidden voor de jongere generatie. Tot het nieuwe jaar willen we dit een aantal maandagen uitproberen en met elkaar zoeken naar een passende vormen van gebed. We hopen velen van u te zien!

Groetjes, Jonathan Hoekstra namens de jeugdraad.