20 jan: Een kort lontje

  

Mensen met een kort lontje kunnen hun woede slecht beheersen en dat leidt soms tot agressieve uitingen. Dit kan een kleine uiting van agressie zijn zoals een middelvinger opsteken, vloeken of schelden, maar woede kan ook leiden tot nog ergere vormen van agressie. Waar komt deze boosheid vandaan en hoe ga jij met boosheid om? Dit zijn o.a. vragen waar we in de themadienst van 20 januari aandacht aan zullen besteden en aan de hand van de Bijbel naar antwoorden zullen zoeken.

Daarnaast hebben we ook alvast de andere twee themadiensten ingepland en wel op 24 maart en 19 mei. 

Kom gerust eens kijken bij deze themadiensten want we organiseren deze diensten voor zowel onze eigen gemeenteleden als voor mensen die nog niet zo vertrouwd zijn met het geloof en hier graag iets meer van zouden willen ontdekken.   Dus iedereen, jong, tiener, oud en zoekende is van harte welkom.

Willem Smouter en Jeroen Kuiper (voorbereiding)