Gebedsuur jeugdwerk

  

Voor de kerst hebben we een periode gehad waarin we uitprobeerden om elke maandagmorgen met elkaar voor de jeugd te bidden. We hadden een klein clubje fanatiekelingen, die er iedere week bij waren. Tijdens de evaluatie hebben we geconstateerd dat één keer per week bidden een beetje veel is, dus we willen naar één keer per maand. De waarde van met elkaar bidden zien we zeker! Het verbind ons met elkaar en geeft hart voor de jeugd/de wereld.

We hebben ook het moment van het gebedsuur met elkaar besproken en weten dat maandagmorgen niet ideaal is. Daarom willen we tot de zomer de eerste zaterdag van de maand aanhouden voor het gebedsuur. Dit zodat jeugd, jeugdleiders en anderen van tijd tot tijd aan kunnen sluiten. Van 10 tot 11 zal het gebedsuur plaatsvinden, gewoon in het jeugdhonk. We starten zaterdag 2 februari.

Zo hopen we met elkaar biddend te blijven strijden voor de jeugd.

Hartelijke groet van de jeugdraad.