Voor wie kook jij vandaag?

  

Mogen vluchtelingen een avond bij jou mee-eten, hun verhaal delen en Nederland leren kennen? Op 12 april, 17 mei, 14 juni en 12 juli organiseren we weer Meet&Eat. We zoeken nog vrijwilligers en gastadressen voor vandaag, want we willen dat er voor iedereen een plek is.

Hoe werkt het?
Als je als gezin een paar vluchtelingen thuis wilt ontvangen aan tafel is dat fijn! Misschien vind je het als gastadres ook een beetje spannend. Hou het laagdrempelig, ook voor je zelf. Ga wandelen of doe spelletjes. Of organiseer dit samen met een aantal andere adressen.

Kook vooral wat je zelf lekker vindt. Het is mooi als de mensen kennis maken met Nederland en wat wij eten. Hou er wel rekening mee dat een groot deel van de mensen moslim is, en dus geen varkensvlees eet of alcohol drinkt.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de volgende data: 12 april, 17 mei, 14 juni en 12 juli.

Kijk hier voor meer informatie en klik hier om je aan te melden