27 sep: Rock Solid Friends kamp 2019!

  

Eindelijk is het weer zover…. Hét Rock Solids Friends kamp 2019 is in aantocht! Het lijkt nog even te duren, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang! Het gaat weer een super gaaf kamp worden! Het kamp is dit jaar van 27 t/m 29 september.

Dit jaar zal het kamp in het teken staan van het thema ‘Wie is de Mol 2.0’. Naast sport en spel activiteiten en heel veel gezelligheid zullen we ons ook bezighouden met vragen rondom dit thema. Wij zouden het super gaaf vinden als jij erbij bent!

Geef je dus snel op via www.jeugdkampngkapeldoorn.wordpress.com. Let op: Je inschrijving is pas compleet wanneer het geld op de rekening is bijgeschreven. Op de website kun je ook terecht voor meer informatie over het kamp en vind je antwoord op praktische vragen. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Jeroen Haijes en Harm van Zoest
Coördinatoren Kamp Rock Solid Friends