Bid mee voor moslims in Zuidoost Azië tijdens de Ramadan

  

Vandaag start de vastenperiode van de Ramadan. Dit is een belangrijke maand in de islamitische kalender, omdat moslims geloven dat in deze maand het begin van de Koran werd geopenbaard aan Mohammed. Samen met moslims over de hele wereld, vasten ook de moslims uit Zuidoost-Azië tijdens de Ramadan. Van zonsopgang tot zonsondergang eten en drinken ze niet. Ook wordt er niet gerookt en onthouden ze zich van seksuele activiteit.

Juist voor christenen is dit ook een goede maand om te bidden voor moslims. Veel moslims in Zuidoost-Azië bidden bijvoorbeeld vurig tijdens deze maand in de hoop dat ze een openbaring van God zullen ontvangen. Ramadan is voor ons een goed moment om te bidden dat ze juist in Christus zullen vinden wat ze zoeken.

Lees meer over waarom de ramadan voor ons een goed moment is om te bidden en specifieke gebedspunten in deze flyer, mede-ontwikkeld door Evert & Alice.

Klik hier om de flyer te downloaden