Terugblik Denkstof + Locatie gezocht!

  

Beste gemeente,

Het seizoen van Denkstof zit er net weer op. We zijn dit jaar weer 16 avonden bij elkaar gekomen met de tieners van klas 3 en 4. En wat was het toch weer genieten van deze tieners! We hebben wekelijks gemiddeld meer dan 20 tieners mogen verwelkomen in het huis van de familie Blacquière. We begonnen de avonden eerst met een heerlijke maaltijd, opgediend door onze gastvrouw. Daarna begon de stevige kost. We hebben thema’s besproken zoals; passie voor Jezus, tien geboden, Hide and Seek, God is onzichtbaar of toch niet? Waarbij we ook steeds de bijbel open deden om te zien wat God ons leert vanuit de bijbel. En we hebben ook een bezoek gebracht aan het AZC om geloven in praktijk te brengen. Als leiding zijn we enorm dankbaar voor het enthousiasme van de tieners. Wat een bemoediging is dat voor de hele gemeente!

Na de zomer zoeken we een nieuwe plek waar we met de groep samen kunnen komen. Na vier jaar bij de familie Blacquière is het tijd voor een nieuwe plek.  We zoeken ruimte na de zomervakantie waar we met gemiddeld 20 mensen terecht kunnen op 2×7 dinsdagavonden van 18:00 – 20:00 uur. Als daar een gastvrouw of -heer bij is die voor ons wil koken is dat super, maar dat is geen vereiste. Misschien voelt een ander zich namelijk wel geroepen om huiskok te worden van deze superleuke groep jongeren! Als u uw huis ter beschikking wil stellen en/of wil koken voor dit belangrijke werk, dan hoop ik graag van u te horen. 

Hartelijke groeten namens de leiding van Denkstof,

Peter Hagen