Vacature Jeugdwerkadviseur NGT

  

De Nederlands Gereformeerde Toerusting (NGT) vraagt je hulp bij het werven voor het NGK Jeugdwerk van een:

Senior Jeugdwerkadviseur (m/v) voor 12 uur (0,32 fte)

De jeugdwerkadviseur heeft een kloppend hart voor God en voor jongeren, is initiatiefrijk, kritisch, innovatief en enthousiasmerend en de nodige ervaring. De taken bestaan onder andere uit het inspelen op actuele ontwikkelingen, het opbouwen van duurzame relaties en het ondersteunen van (jeugd)beleidsmakers. Word jij enthousiast van deze functie?

Lees de hele vacature hier. 

Vragen over deze functie kun je stellen aan René Hamberg (bestuurslid NGT). Je sollicitatiebrief en CV moeten uiterlijk 15 mei 2019 gemaild zijn (rene@hamberg.nl). De gesprekken staan gepland op maandag 20 mei, woensdag 22 mei 2019 en woensdag 29 mei 2019 op ons kantoor in Utrecht. We streven ernaar onze nieuwe collega per 1 juli te verwelkomen.

Hartelijke groet,

Team NGK Jeugdwerk