Voor het volgende seizoen

  

We zitten nog midden in de vakantie, maar als je nu al vast nadenkt over het thema voor je Bijbelkring in het volgend seizoen, dan heb ik een tip: onlangs verscheen de nieuwe bundel van Gemeente Groei Groepen Gespreksstof, onder de titel “Dit is mijn lichaam”. Bij CLC is de bundel al te vinden en ik citeer uit de inleiding:

Door het geloof worden wij als broers en zussen tot één lichaam gemaakt. We zijn leden van één gezin, waarover Jezus zegt: ‘Dit is mijn lichaam.’ Het gaat over de kracht van de geloofsgemeenschap in een individualistische samenleving; de verbondenheid tegenover verdeeldheid; de uitdaging om elkaar te dienen en te waarderen in het lichaam, en de werken van Jezus te doen in deze wereld.

We komen nog met informatie over thema’s en themadiensten, maar voor de Bijbelkringen is dit alvast een zeer bruikbare handleiding.