Belijdeniscatechese vanaf 17 maart

  

Onze reguliere clubs en catecheses vervallen in verband met de maatregelen tegen het corona-virus. Vooralsnog gaat alleen de belijdeniscatechese door en we bespreken dinsdagavond hoe we daarmee verder gaan.

We bieden dit seizoen weer gelegenheid om daarop te bezinnen, daarover meer te leren en om een bewuste keuze te maken. We beginnen daarmee op dinsdag 17 maart om 19.00 uur in de kerk. Daar schuiven allereerst degenen aan die Explore gedaan hebben en nu overwegen om belijdenis te doen. Ook anderen die belangstelling hebben zijn daarbij van harte welkom!

Deelname betekent nog niet dat je het zeker weet, wel dat je er over wilt nadenken. Na deze eerste bijeenkomst bekijken of we als één groep of eventueel gesplitst verder gaan.Ik vind het fijn als je me van tevoren mailt dat je wilt aanschuiven. Ook als je er vragen over hebt of alleen op andere avonden kunt  – mail mij op willem@smouter.net

Geloof belijden is een zaak van je hart  – en God vraagt je hart. Waar sta jij?
Willem Smouter