12 jul: Zingend de zomer in!

  

Aanstaande zondag 12 juli van 18.00-19.00 wordt er een buiten-singin georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op het middenterrein van het Orderbos (tegenover sportvereniging CSV Apeldoorn). We kijken er ontzettend naar uit om samen te zingen en daarmee God te aanbidden.

 

We zijn dankbaar dat we toestemming hebben om dit te mogen organiseren, maar uiteraard is het wel van belang om alles goed te laten verlopen. Daarom is er een protocol opgesteld. Naast de richtlijnen staan hier ook allerlei praktische zaken in, graag even doorlezen van tevoren.

 Lees hier het protocol

Lees hier de liturgie en liedteksten

Blijf deze week regelmatig de website checken voor het geval er ontwikkelingen zijn ten aanzien van de richtlijnen. Ook houden we de weersvoorspellingen in de gaten. Bij slecht weer gewoon goed aankleden en paraplu mee, bij heel slecht weer zullen we het moeten aflasten i.v.m. de apparatuur.

 Tot zondag in het Orderbos!