6 sep: buiten sing-in

  

We gaan weer buiten zingen!

Zondag 6 september van 18.00-19.00 uur wordt er weer een buiten sing-in georganiseerd. We hebben er de vorige keer ontzettend van genoten met elkaar. Dit keer zijn we welkom op de voetbalvelden bij voetbalvereniging csv Apeldoorn, dit ligt nagenoeg naast de locatie van de vorige sing-in. We kijken er ontzettend naar uit om samen te zingen en daarmee God te aanbidden. Wederom geldt dat we dankbaar zijn dat we dit te mogen organiseren, maar uiteraard blijft het wel van belang om alles goed te laten verlopen. Daarom bijgevoegd opnieuw het protocol met richtlijnen en allerlei praktische zaken.

Protocol

Liturgie

Blijf de website checken voor het geval er ontwikkelingen zijn ten aanzien van de richtlijnen. Ook houden we de weersvoorspellingen in de gaten. Bij slecht weer gewoon goed aankleden en paraplu mee, bij heel slecht weer zullen we het moeten afgelasten i.v.m. de apparatuur.

 Tot zondag 6 september op de velden bij csv Apeldoorn!