Manifest ‘Het groene normaal’

  

Teken jij ook het Manifest voor Het Groene Normaal?☘️

We roepen christenen in Nederland – en dus ook onszelf – op om ons in deze bijzondere coronatijd te bezinnen op onze manier van leven.

Op Het groene normaal lees je meer over dit nieuwe initiatief en ook welke organisaties en personen het manifest al ondertekend hebben. Ook vind je informatie over het boek ‘Het Groene Normaal’ en je leest hoe je aan de slag kunt gaan om (nog) groener te gaan leven.

Superfijn als ook jij je stem wilt laten horen! Weet je dat je maar een paar mensen nodig hebt om een wave te beginnen in een stadion? Laten we als christenen massaal aanhaken bij de wave van duurzaamheid die al langer ingezet is.

PS: Als je na het tekenen dit bericht naar twee mensen doorstuurt, wordt de wave steeds groter.

Werkgroep “Zorg voor de aarde”