21 maart: Webinar Zorg voor de aarde

  

Dag gemeente,

Kent u ons nog? Wij zijn de werkgroep ‘Zorg voor de aarde’ en voor Corona hebben wij een divers aantal informatie-avonden georganiseerd om elkaar te inspireren. Hoe kunnen wij als Christenen in Apeldoorn en daarbuiten verantwoorder omgaan met Gods aarde? We hebben een tweetal inspirerende avonden gehad met o.a. het thema ‘God in de supermarkt’ en ‘Energie in en om je huis’. Misschien bent u daar wel mee aan de slag gegaan.

Ook wij als werkgroep vinden het lastig dat wij u en elkaar niet meer kunnen ontmoeten. We vergaderen net als zoveel mensen via internet. En ook dat biedt kansen om u weer te kunnen ontmoeten. Daarom organiseren wij als werkgroep binnenkort onze eerste webinar op zondagavond 21 maart om 18:30 en daarvoor bent u van harte uitgenodigd!

We willen in dit webinar een viertal onderwerpen aanbieden in zogenaamde breakout-rooms waar u in kleinere groepen uit elkaar gaat.

De thema’s die wij willen aanstippen zijn;

 • Zonnepanelen: hype of de toekomst?
  Met als spreker: Hans van Enck ( Ondernemer in duurzame energie )
 • Duurzaam waterbeheer rondom mijn eigen huis is zinloos?
  Met als spreker: Diederik Brem ( Technisch project manager Rijkswaterstaat )
 • Blik op duurzame trends gezien vanuit de jongere generatie!
  Met als spreker: Esther Jansen ( Studeert circulaire economie )
 • Een elektrische auto heeft de toekomst?
  Met als spreker: Johan Lammers ( EV rijder en expert duurzame mobiliteit )

Om een en ander in goede orde te laten verlopen willen wij u vragen om vooraf een tweetal keuzes te maken qua onderwerpen zodat wij de groepen alvast van tevoren kunnen verdelen.

Gebruikt u daarvoor het formulier.

We zien u graag online op zondag 21 maart!

Werkgroep ‘Zorg voor de aarde’