Paaschallenge 2021 – voor de hele gemeente

  

Leuke activiteit tijdens de paasdagen! Omdat er nog steeds strenge coronaregels gelden heeft JOP een coronaproof PaasChallenge ontworpen voor huishoudens en tweetallen (of mensen die alleen lopen). Normaal gesproken wordt de PaasChallenge gemaakt voor jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, maar deze editie is geschikt voor bijna alle leeftijden.

De PaasChallenge bestaat dit jaar uit een combinatie van een QR-code-speurtocht en een escaperoom. We duiken diep in de historische achtergrond van het paasverhaal en nemen de deelnemers daarin mee alsof ze een karakter zijn uit de tijd van Jezus. De deelnemers kiezen vooraf één van de vier historische figuren uit de tijd van Jezus. Ze volgen de daarbij horende QR-codes.

Deelnemers lopen de PaasChallenge door de straten in de wijk rondom de kerk. Daarbij moet je je natuurlijk aan de regels houden: niet meedoen bij klachten en 1,5 meter afstand houden van mensen vanaf 18 jaar uit een ander huishouden. De PaasChallenge is geen evenement omdat het als ‘speurtocht’ geen tijdsgebonden activiteit is.

Meer informatie vindt u hieronder. Het is verplicht om te reserveren als u mee wilt doen (zie info in de bijlage). Zaterdag 3 april staat gereserveerd voor de jeugd, maar zondag 4 april en maandag 5 april staat u vrij om mee te doen!