Paasviering Benjamin & Pebbles

  

Op woensdagavond 31 maart van 18.30-20.00 uur willen we graag voor de kinderen van groep 5 t/m 8 een paasviering organiseren. Een combinatie van een vossenjacht en een paastocht. De leiding van Benjamin en Pebbles hebben de krachten gebundeld en werken samen aan deze viering voor ‘hun’ kinderen. We kijken er ontzettend naar uit om elkaar weer te ontmoeten. En wat een prachtig moment om dit rond Pasen te doen. We hopen dat veel kinderen zullen komen om samen Pasen te vieren!

Uiteraard houden we rekening met de coronarichtlijnen. Zo zal de viering buiten plaats vinden en zal alles in vaste kleine gescheiden groepjes gebeuren. Vooraf inschrijving is daarom verplicht. Via deze link kunt u zich aanmelden.

Over het brengen en ophalen van uw kind volgt later informatie (geef daarom uw mailadres op bij inschrijving), zodat ook dit georganiseerd verloopt. U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 24 maart.