24-26 sep: Basistraining Simply the Story in Tabernakelkerk

In het weekend van 24-26 september aanstaande staat de basistraining van Simply the Story gepland in de Tabernakelkerk.

Simply the story (STS) is een mondelinge methode waarbij een klein gedeelte uit de bijbel centraal staat. De Bijbelverzen worden mondeling gepresenteerd.
STS wordt wereldwijd gebruikt om te evangeliseren, in kleine groepen of voor persoonlijke stille tijd. Het is geschikt voor mensen die de bijbel kennen, maar ook voor mensen die nog niet of weinig bekend zijn met de bijbel. Er is dus geen achtergrondkennis nodig. Omdat het mondeling is, hoef je ook niet van lezen te houden.

De training gaat door als er minimaal zes deelnemers zijn.
Opgeven kan tot en met 21 september door een mail te sturen naar sts.apeldoorn.2021@gmail.com

• Locatie: Tabernakelkerk Apeldoorn
  • Data: 24 – 26 september 2021
  • Tijden: vrijdag 16.00 – 21.00 uur, zaterdag 9.00 – 18.00 uur, zondag 12.00 – 18.00 uur.
  • Kosten: €25

Heb je interesse, maar kan je niet op die datum of wil je de training liever volgen in 5 bijeenkomsten? Laat het ons dan ook weten via de mail.
Ook als de kosten een probleem zijn, kan je contact opnemen via het mailadres. Dan kijken we naar een oplossing.

Janneke van ‘t Spijker