Vacature: Coördinator Muziek & Multimedia (0.2-0.3 FTE)

Vacature: Coördinator Muziek & Multimedia (0.2-0.3 FTE) – NGK Tabernakelkerk Apeldoorn

Over ons

De NGK Tabernakelkerk in Apeldoorn is een bruisende stadsgemeente met een diverse groep leden. Wij hechten waarde aan blended worship, waarbij liederen uit verschillende tradities een plek hebben in onze liturgie. Als coördinator muziek & multimedia speel je een cruciale rol binnen onze gemeente, waar je samenwerkt met een gepassioneerd team van muzikanten, technici, de voorganger en pastoraal werker.

Jouw rol

Als coördinator muziek & multimedia ben je de drijvende kracht achter onze muziekteams en technische groepen. Je leidt, inspireert en verbindt, waarbij je zowel aansturend als uitvoerend actief bent. Belangrijke competenties die we zoeken:

• Aansturend & coördinerend: Leid teams van vrijwilligers en houd de regie op toerusting.
  • Inspirerend en betrokken: Enthousiasmeer op eigentijdse wijze, met oog voor individuen.
  • Verbindend & samenwerkend: Werk samen met diverse teams en collega’s, neem deel aan muziek en techniek in diensten.

Taken

• Muzikale en Technische Toerusting: Rust muzikanten en technische teams toe, maak kwalitatieve inschattingen bij audities, en instrueer geluidstechnici.
  • Deelnemen: Neem zelf regelmatig deel aan erediensten als uitvoerende.
  • Planning: Stel roosters op voor muzikanten, technici en operators en stel muziekgroepen samen.
  • Liturgie: Werk wekelijks samen aan de liturgie met ds. Maikel de Kreek en de preekvoorziener.
  • Overleggen: Neem deel aan verschillende overleggroepen, waaronder liturgie en apparatuur.

Organisatorische positie

Je werkt in opdracht van de kerkenraad en legt verantwoording af aan de aangewezen contactpersoon binnen de gemeente. Samenwerking met de predikant is essentieel, en je hebt een zelfstandige en waardevolle functie binnen de kerk.

Verantwoordelijkheden

Als coördinator draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de gemeente. Je hebt verantwoordelijkheid voor specifieke taken en projecten, waarbij creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.

Opleiding

We vragen een afgeronde hbo-opleiding Muziek (conservatorium) en streven naar voortdurende groei en ontwikkeling. Bijscholing en actuele kennis op het gebied van muziek en techniek worden gestimuleerd.

Beloning

NGK Tabernakelkerk Apeldoorn hanteert de richtlijnen van Steunpunt Kerkenwerk voor arbeidsvoorwaarden Kerkelijk werkers. Meer informatie: Steunpunt Kerkenwerk

Dit is een unieke kans om jouw passie voor geloof, mensen en gemeente-opbouw in te zetten binnen onze warme en betrokken gemeente in Apeldoorn. Samen werken we aan een levendige kerk die relevant is voor onze tijd en waarin iedereen zich welkom voelt.

Lees hier het uitgebreide functieprofiel.

Stuur je sollicitatie voor 17 december naar de scriba