Namibië

  

De datum van vertrek naar Namibië begint nu snel dichterbij te komen. En we kijken er erg naar uit om straks aan de slag te gaan in Namibië. Afgelopen periode is door de Namibiëgroep hard gewerkt om geld in te zamelen. We zijn blij en dankbaar voor de fijne reacties vanuit de gemeente!

Financieel zijn we al een heel eind. Er is nog wel wat nodig, daarom zijn we nog steeds in te huren voor huis-, tuin- en keukenklusjes. Heeft u een klusje, dan kunt u ons mailen op namibie.ngk@gmail.com.
Ook komt er een herhaling van het restaurant ‘eten in Afrikaanse sferen’ in restaurant ‘Heerlijk Lokaal’ in het centrum van Apeldoorn. Dit was namelijk zo’n groot succes dat we dit graag nog een keer doen. Meer informatie kunt u vinden op http://namibie.tabernakelkerk.nl/reserveren.

NamibiëVerder hebben we ook vragen gehad over wat we precies gaan doen in Namibië. We gaan bijvoorbeeld ‘Blikkies’ bouwen. Dat zijn kleine huisjes waar een gezin in kan leven. Het geld dat nodig is om deze huisjes te bouwen nemen we mee vanuit Nederland.

Hebt u vragen? Laat het ons gerust weten via namibie.ngk@gmail.com!
Hartelijke groeten namens de Namibië-leiding,

Wouter en Anne Rinske Kamphuis, Tim van Ieperen, Simone de Jong en Peter Hagen