Volgen op beeld en geluid

De diensten worden voorlopig alleen zondagmorgen om 10 uur gehouden en zijn hieronder of rechtstreeks via Youtube te volgen.

Actuele liturgie

Datum
29-3-2020
Tijd10:00
Bijzonderheden
VoorgangerJ.D. Smit, Vorchten
CollecteICF
LiturgieWelkom
Votum en groet
Opw. 708 - Hoe Groot Is Uw Trouw, O Heer
Ervaringen verpleeghuis
Gebed
Opw. 658 - Jezus, Uw Naam
Inleiding kinderlied
Kinderlied: Een wijs man bouwde zijn huis op de rots
Lezen uit Exodus 15:22-27
Lezen uit Mattheus 8:16-17
Opw. 445 - Bron Van Levend Water
Preek
Ps. 36: 3a en 2b
Voorbeden
Collecteaankondiging
Afsluiting en zegen
Gez. 254: 4

Voor de kinderen

Net als vorige week kan je thuis samen aan de slag met het programma dat wordt aangeboden door Bijbel Basics. Onderaan dit bericht vind je een link waarmee je het programma voor deze zondag kunt downloaden. 

Op deze zondag staat Matteüs 7:24-8:1 centraal. Het verhaal van de wijze man die zijn huis op een rots bouwde en de domme man die zijn huis op het zand bouwde. Een voorbeeldverhaal van Jezus waarin Hij de mensen uitdaagt om Zijn woorden ook echt in de praktijk te brengen. Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de verstandige man die luistert naar Jezus en ook doet wat Hij vraagt. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op de domme man die wel naar Jezus luistert, maar niet doet wat Hij vraagt. 

Download hier de Bijbel Basics voor zondag 29 maart.

Collecte

De collecte is vandaag voor ICF Apeldoorn, de kerk voor alle culturen.  ICF heeft als missie Jezus te volgen met mensen uit alle volken en in praktijk te brengen wat Jezus gezegd heeft. Je kan via Scipio doneren, maar ook via het betaalverzoek in deze link. 

Reacties

Voor ons is deze situatie nieuw, net als voor iedereen, We stellen het op prijs als je reageert en wel via reageren@tabernakelkerk.nl

Bekijk of beluister eerdere kerkdiensten

Onze live diensten sinds Corona zijn live of achteraf te volgen:

Onze eerdere diensten zijn te bekijken en te beluisteren via Kerkdienstgemist.