Volgen op beeld en geluid

De diensten worden zondagmorgen om 10 uur en zondagavond om 18.30 uur gehouden; in verband met het coronavirus kun je de dienst uitsluitend online bekijken. Dat kan hieronder of via ons kanaal op Youtube.

Actuele liturgie

25-4-2021
Tijd10:0018:30
BijzonderhedenSing In
VoorgangerA.J. Holsappel; Nijverdalnvt
CollecteNG predikantenopleidingNG predikantenopleiding
Liturgienog niet bekendnog niet bekend

Collecte

De collecte is vandaag voor de Havenkerk. Je kunt bijdragen aan de collecte van vandaag via de Scipio app of via onderstaande link:

Voor de kinderen

Deze zondag is de tweede van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin
wordt verteld wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt.
Op deze zondag staat Jesaja 2:1-5 centraal: over de tijd die eens zal komen waarin de
mensen zullen leven zoals God het wil, en er vrede zal heersen op aarde.
Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op zwaarden die gereedschap worden.
Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons erop dat leven zoals God dat wil,
kan helpen om vrede tussen de volken te brengen.

Reacties

We stellen het op prijs als je reageert op de dienst en wel via reageren@tabernakelkerk.nl of via Whatsapp naar Tabernakelkerk 06-57621620.

Bekijk of beluister eerdere kerkdiensten en gebeden

Onze kerkdiensten en middaggebeden zijn live of achteraf te volgen: