Volgen op beeld en geluid

De diensten worden zondagmorgen om 10 uur en zondagavond om 18.30 uur gehouden; in verband met het coronavirus kun je de dienst uitsluitend online bekijken. Dat kan hieronder of via ons kanaal op Youtube.

Actuele liturgie

31-1-2021
Tijd10:0018:30
BijzonderhedenGlorify
VoorgangerAnnemarie de Roos, KampenLieuwe de Jong, GKv Apeldoorn
CollecteICFICF
Liturgienog niet bekendnog niet bekend

Collecte

De collecte is vandaag voor de kerk. Je kunt bijdragen aan de collecte van vandaag via de Scipio app of via onderstaande link:

Voor de kinderen

Ook deze zondag een leuk programma voor een verteldienst thuis. Deze zondag is de derde van een blok met vier verhalen uit de eerste hoofdstukken van het evangelie van Johannes over geloven en begrijpen wie Jezus is.

Op deze zondag staat Johannes 3:1-13 centraal: Jezus spreekt met Nikodemus. Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de farizeeër Nikodemus die met Jezus gaat praten. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons erop dat je door de heilige Geest opnieuw geboren wordt en bij Gods nieuwe wereld mag horen.

Reacties

We stellen het op prijs als je reageert op de dienst en wel via reageren@tabernakelkerk.nl of via Whatsapp naar Tabernakelkerk 06-57621620.

Bekijk of beluister eerdere kerkdiensten en gebeden

Onze kerkdiensten en middaggebeden zijn live of achteraf te volgen: