Volgen op beeld en geluid

De diensten worden voorlopig alleen zondagmorgen om 10 uur gehouden en zijn hieronder of rechtstreeks via Youtube te volgen.

Heb je iets om voor de danken of te bidden? Stuur dit dan via WhatsApp aan de Tabernakelkerk via 06-57621620. Dit mag ook nog tijdens de dienst.

Actuele liturgie

7-6-2020
Tijd10:00
Bijzonderheden
VoorgangerJ. Dekker, Enschede
Collectekerk
LiturgieWelkom
Begroeting en kaars aansteken
Votum en groet
Gez. 479: 1, 4
Gebed - Zingen: Klimaatlied: 4, 5 - Gebed
Kinderlied: Een parel in Gods hand
Collecte
Opw. 300 - De aard' is van God...
Schriftlezing Jesaja 32:9-20
Ps. 85: 3, 4
Preek over Jesaja 32:15-20
Sela - Geef ons vrede
Sela - Toekomst vol van hoop

Voor de kinderen

Ook dit keer weer een leuk programma voor eerste Pinksterdag; anders leven door de Heilige Geest. Op deze zondag staat Galaten 5:22-26 centraal: een tekst die laat zien hoe een leven  waarin mensen zich laten leiden door de Heilige Geest eruitziet.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de vreugde en vrede die het met zich meebrengt wanneer je leven geleid wordt door de Heilige Geest. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op de Heilige Geest die je helpt om geduld te hebben en goed voor elkaar te zijn.

Fijne dienst! Groet, de verteldienstcommissie.

Collecte

De collecte is vandaag voor de Alpha cursus. Je kunt bijdragen aan de collecte van vandaag via de Scipio app maar ook rechtstreeks met onderstaande link.

Reacties

We stellen het op prijs als je reageert op de dienst en wel via reageren@tabernakelkerk.nl of via Whatsapp naar Tabernakelkerk 06-57621620.

Bekijk of beluister eerdere kerkdiensten en gebeden

Onze kerkdiensten en middaggebeden zijn live of achteraf te volgen: