Volgen op beeld en geluid

De diensten worden zondagmorgen om 10 uur en zondagavond om 18.30 uur gehouden; je bent daar hartelijk welkom na reserveren uiterlijk zaterdagavond en ook kun je de dienst hieronder of via ons kanaal op Youtube volgen.

Actuele liturgie

25-10-2020
Tijd10:0018:30
BijzonderhedenLofprijzing
VoorgangerP. Busstra, Apeldoornbr J. van Raalte, Zalk
CollecteICFICF
Liturgienog niet bekendnog niet bekend

Collecte

De collecte is vandaag voor de zending. Je kunt bijdragen aan de collecte van vandaag via de Scipio app of via onderstaande link:

Voor de kinderen

Onze verteldienst biedt aan dat je kinderen ook kunt brengen als je niet zelf in de kerk terecht kunt. Deze zondag geldt die uitnodiging nog meer: ivm dopen zijn er eigenlijk alleen familieleden. Maar voel je vrij om kinderen wel (vanaf 9:30 uur) naar de verteldienst te brengen.

Reacties

We stellen het op prijs als je reageert op de dienst en wel via reageren@tabernakelkerk.nl of via Whatsapp naar Tabernakelkerk 06-57621620.

Bekijk of beluister eerdere kerkdiensten en gebeden

Onze kerkdiensten en middaggebeden zijn live of achteraf te volgen: