17+ Jeugdwerk

Wie belijdenis willen gaan doen, vragen we om het seizoen te beginnen met Explore catechese. Daarna vanaf eind december is er speciale belijdeniscatechese, gegeven door ds. Smouter. Belijdenis doen we meestal op de eerste zondag na Pinksteren.

Ben jij in 1998 of 1999 geboren? Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten bij elkaar te komen? Dan is de 17+ groep wellicht iets voor jou. Welkom! We komen één keer in de drie weken bij elkaar op zondagavond.
We beginnen elke avond met ontmoeting en gezellig bijkletsen. Daarna denken we, aan de hand van een Bijbelstudieboekje of een thema wat we interessant vinden, na over de Bijbel en vooral ook het geloof in de dagelijkse praktijk.

De ZEVENTIENPLUS-avonden vinden plaats op de laatste zondag van de maand. Wanneer er die avond ook een Glorify-dienst is, gaat de ZEVENTIENPLUS door op hetzelfde thema. In de andere gevallen is er een spreker of bereidt iemand iets voor. Vervolgens gaat de groep uit elkaar in kleinere groepjes om door te praten over het onderwerp aan de hand van gespreksvragen. Hierna is er natuurlijk ook genoeg tijd voor gezelligheid en ontmoeting met drinken en snacks.

Naast de 17+ jeugd uit de Tabernakelkerk,  zijn ook andere jongeren die geïnteresseerd zijn van harte welkom! De avonden zijn bedoeld voor jongeren tot 25 jaar. De avonden beginnen om 20:00 en vinden plaats in de Tabernakelkerk. Bekijk hier de data voor de komende avonden.