2018 wordt het jaar van de verbouwing

  
2018 wordt het jaar van de verbouwing! 
Stapje voor stapje komt de verbouwing dichterbij. Was 2017 het jaar van veel voorbereidingen, in 2018 gaat het echt gebeuren!
Op zondag 7 januari na de ochtenddienst krijgt u na een kopje koffie concrete informatie over wat we precies gaan verbouwen. Wat is er mogelijk en wat niet? Welke keuzes heeft het bouwteam gemaakt? Wat is de tijdsplanning?
Financiën
Veel gemeenteleden hebben al financiële toezeggingen gedaan, door de vaste vrijwillige bijdrage te verhogen, door giften of toezeggingen voor leningen. Dat is ontzettend fijn! Wilt u alsnog bijdragen? Over de mogelijkheden kunt u in deze informatiebijeenkomst meer horen.
Acties
Heeft u ook zo genoten van de lekkere oliebollen en druivensap? Mooie acties die extra geld voor de verbouwing opleverden. Er komen nog veel meer acties en u kunt meedoen! De activiteitencommissie vertelt u er alles over op 7 januari.

Vragen?

U kunt ze stellen aan de bouwcommissie: Maarten Blacquière, Herman Hobbelink en Evert-Jan Pen.