Rebound 2018 van start

  

Eindelijk, na veel voorbereidingen, geregel en organiseren is het dan zo ver, en we zijn er klaar voor!

We hebben 10 sporters, 5 gastgezinnen, koks, koffieschenkers, EHBO’ers, gebedsteam, scheidsrechters, fotografen, mannen die helpen bij de barbecue, evangelisatiematerialen, sportmaterialen, flyers, posters, oftewel, we zijn er klaar voor!

We zijn de afgelopen weken echt enorm gezegend, hier zijn we God dan ook erg dankbaar voor!

Verder willen we u bedanken voor het meedenken, en voor het aanmelden voor verschillende taken. We zijn erg blij met uw enthousiasme en de reacties die we hebben gekregen!

Maar we zijn er nog niet, want het echte werk moet nu nog gaan gebeuren. Daarom willen we u vragen of u voor het sportteam en alle vrijwilligers wilt bidden. We hopen dat het allemaal goed zal verlopen en dat de kinderen uit de wijk voor ons openstaan, en op die manier tot zegen mogen zijn voor de hele wijk.

Rebound 2018 duurt een week en begint op zaterdag 28 april 2018 en eindigt op vrijdag 4 mei 2018. Er staat voor u elke dag een kopje koffie of thee klaar. Het sporten is op het veldje aan de Spechtweg van 14.00-16.00u & 18:30-20:30u. We vinden het fijn als de jongeren kunnen zien dat u als gemeente belangstelling voor hen heeft wanneer ze in actie zijn.

Met hartelijke groeten,

het Rebound kerkteam

Rebound is online te volgen via de digitale kanalen van SportFreaks: