2 februari 18.30 – Bijbel Forum over Gods wapenrusting

  

BijbelForumZondagavond is de tweede keer dat we aan de slag gaan met een nieuw format: “Bijbel Forum – interactieve avonddienst”

Het was heel mooi, de eerste keer: een bomvol podium, samen uit de Bijbel leren, zowel heel persoonlijk als ook heel leerzaam. Je komt dan echt voor iets heel anders dan herhaling van de morgendienst. Zoals iemand opmerkte: “dat je de tekst eerst ging bespreken met wie naast je zit, dat trok mij zelf meteen het onderwerp binnen”.

Als we beginnen aan het onderwerp van de avond dan lezen we daar een Bijbelgedeelte bij, we delen het met wie naast ons zit en daarna geeft onze voorganger ds Willem Smouter er onderwijs over, in gesprek met de aanwezigen. We nemen ruimte om te danken en te bidden voor wat we gevonden hebben en dan eindigen we met een lied.

We gaan zondagavond verder met “Gods wapenrusting”, Efeze 6. Nu over de gerechtigheid als harnas en de inzet voor het evangelie als schoenen aan je voeten. Wat dat zou kunnen betekenen, daar kun je vast eens over nadenken!

Bijbel Forum is een van de formats die we in 2014 uitproberen. Daarnaast komen er ook Sing Ins, jeugddiensten en lofprijzingsdiensten. De laatste twee doen we in afstemming met de plaatselijke CGK en GKV, die ook leerdienst en avondgebed bieden.

Het volgende Bijbel Forum staat gepland op zondagavond 18 mei.