Afsluitend Paasontbijt Feest van Genade

  

 

ontbijt

Op Paasmorgen, 20 april, willen we het project Feest van Genade feestelijk afsluiten met een paasontbijt met de hele gemeente. Voorafgaande aan de morgendienst willen we vanaf 08:45 met elkaar genieten van een gevarieerd ontbijt. Tijdens het ontbijt is er volop gelegenheid ervaringen uit te wisselen over de afgelopen periode. Het is de bedoeling dat iedereen één of meerdere ontbijtgerechten meeneemt. Bijvoorbeeld een paasbrood, vers fruit, lekkere broodjes, feestelijk beleg, croissantjes. Neem iets lekkers mee en zo zorgen we met elkaar voor een gevarieerd ontbijtbuffet. Voor drinken wordt gezorgd!

Om een idee te hebben van het aantal mensen waar we op kunnen rekenen, ontvangen we graag voor 9 april een aanmelding.
Aanmelden paasontbijt