Cursus persoonlijke groei: Vrij om te zijn

  

Cursus Vrij om te zijnHeb je naaste lief als jezelf”… Jezelf liefhebben lijkt eenvoudig, maar dat is niet altijd zo. Toch heb je het nodig om er te kunnen zijn voor de ander, om liefde uit te delen. New Wine heeft met medewerking van Agnes Huizenga – bekend van het tijdschrift Eva- de cursus “Vrij om te zijn” ontwikkeld om te komen tot persoonlijke groei.

We komen situaties tegen waarin we anders reageren dan we als christen zouden willen. We worden boos om dingen waar we ons niet druk om hadden willen maken of zijn juist zo gericht op de behoeften van anderen dat we geen ‘nee ’te willen zeggen. Soms zitten bepaalde gedachten over jezelf in de weg om nieuwe dingen te beginnen. Deze cursus is er op gericht om deze blokkades aan het licht te brengen en met Christus uit de weg te ruimen.

De cursus bestaat uit 6 avonden. Deze zijn afwisselend: luisteren naar een inleiding op DVD, zelf een invuloefening in het werkboek maken en in een kleine groep gedachten delen. Er zal ook ruimte zijn voor gebed, omdat we verwachten dat God ons leven kan vernieuwen.
Graag wil je uitnodigen met ons mee te doen. Gun het jezelf.

Natuurlijk is iedereen welkom, ook als je geen lid bent van een kerk. En samen met je groeigroep/bijbelkring dit programma volgen is ook mogelijk.

  • Plaats: Creatijd, Lage Brink 64.
  • Kosten: 25 euro incl. koffie/thee en materiaal voor hele cursus.
  • Data: Maandag 26 sept, 10, 24 okt, 7, 21 nov, 12 dec.
  • Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Meer info en opgave bij Els Hanekamp, elshanekamp@gmail.com, tel. 06-25186376.