Vanaf 7 feb: Explore More!

  

Naast de al bestaande Tienercat, Denkstof en Explore groepen, start er vanaf dinsdag 7 februari een nieuwe catechisatiegroep, genaamd Explore More!

Wat gaan we doen?

8 dinsdagavonden gezellig samen met de ‘reguliere Explore groep’ eten vanaf 18.15 in Koffiehuis Schenkers (van Kinsbergenstraat 8a).

Van 19.15 onder leiding van dominee Smouter en Simone de Jong de diepte in, onderwerpen bespreken die jullie aandragen en onderwerpen die van belang zijn mocht je later in het jaar belijdeniscatechisatie gaan volgen.

Voor wie is deze groep bedoeld:

  • Jongeren die de Explore-leeftijd hebben maar behoefte hebben aan meer verdieping
  • Jongeren die overwegen om dit jaar belijdenis te gaan doen
  • Jongeren die het gevoel hebben te oud te zijn voor de ‘gewone’ Explore groep, maar nog wel graag catechisatie willen volgen

Aan het einde van deze 8 weken kan je eventueel de keuze te maken om een extra belijdenistraject te volgen van circa 4 avonden, waarin deze specifieke belijdenisonderwerpen nog aan de orde komen.

Dit seizoen is er dus geen belijdeniscatechisatie in de vorm zoals jullie dat gewend waren, maar kan je, wanneer je belijdenis wilt doen naar deze Explore-More groep komen en daarna het belijdenistraject afmaken. Als je wel meer verdieping wilt, maar nog geen belijdenis gaat doen, kom je dus naar de 8 Explore-More avonden, en neem je daarna geen deel aan het belijdenistraject.

In verband met het aantal maaltijden dat er gekookt moet worden is het fijn als je je even aanmeldt bij Simone. Ook als je vragen hebt of het handig is als je deelneemt aan Explore of Explore More, kan je bij Simone terecht.

0640142519/ jongerenwerker@tabernakelkerk.nl

Groeten,
Dominee Willem Smouter en Simone de Jong