29 jan: Explore en belijdenis doen

Op dinsdag 29 januari start Explore weer – de catechese groep voor de bovenbouw, zeg maar klas 5 en 6 van de middelbare school en 1e klas MBO/HBO. We beginnen weer rond 18.15 uur met een gezamenlijke maaltijd in de kerk en daarna hebben we, acht weken lang, het thema “De Kerk, een open deur?”. Iedereen in die leeftijd is hartelijk welkom!
Tijdens dit tweede blok kun je ook meedoen aan de voorbereiding om zelf belijdenis te gaan doen. Dat hoeft niet te betekenen dat je daar nu al van overtuigd bent. Maar als je erover nadenkt of geloof ook echt iets van jezelf is, dan doe je na de gezamenlijke maaltijd mee in de belijdenisgroep met Klaske de Haas en ds Willem Smouter.
Voor informatie en opgave voor de belijdenisgroep kun je terecht bij ds. Willem Smouter.
Welkom op 29 januari!

Kok’s gezocht voor Explore/belijdenisgroep

Verder zoeken we nog koks voor deze acht dinsdagavonden. Wie wil er een keer koken voor ons koken (ong 16 pers.)? Dit kan ook evt, in onze nieuwe keuken in de kerk!
Voor meer informatie mail: jonathan@tabernakelkerk.nl of schiet een ons van ons aan.

Hartelijke groet,
Janneke de Groot, Jonathan Hoekstra, Gerbert Hupkens en Klaske de Haas.