Koffie en cupcakes na de Paasochtenddienst

  

Op zondag 21 april willen we graag na de Paasochtenddienst met elkaar koffiedrinken. Onder het genot van o.a. koffie, iets lekkers en live muziek kunnen we elkaar in de benedenruimte ontmoeten.

We willen graag samen met u het Paasfeest vieren en er iets gezelligs van maken. U kunt hierbij helpen door u aan te melden om iets lekker te maken voor bij de koffie. Wilt u dit doorgeven aan één van de leden van de Activiteitencommissie?

Ook voor de kinderen hebben we iets leuks bedacht, een kleine ‘Cup-CakeCup’. Hoe dit werkt? Meld je aan bij een van ons en maak de mooiste cupcakes (5 stuks) met als thema Pasen. Een vakkundige jury gaat dan de cupcakes beoordelen. Vind je het niet leuk om mee te doen met de ‘Cup-CakeCup’, maar vind je het wel leuk om ze te maken? Laat het ons even weten en neem ze lekker mee.

 

Vanzelfsprekend zijn onze gasten hierbij ook van harte uitgenodigd! 

Met vriendelijke groet,
de Activiteiten Commissie
Edith Rebergen
Esther van Zoest
Theodoor Visscher
Norman Boom