Gebedsbrief RSF-kamp

  

RSFkamp 2019

Nog even en dan is het weer zover: het Rock Solid – Solid Friends kamp 2019! Na een lange tijd van voorbereidingen gaan we nu echt met elkaar op kamp. Meer dan 70 tieners in de leeftijd van 12 tot 17 jaar hebben zich aangemeld. We gaan een geweldig weekend tegemoet, waarin themabijeenkomsten en sport en spel elkaar afwisselen.

 

Thema: Wie is de Mol 2.0

Wie is de Mol (WIDM), voor de meeste een bekend TV-programma. Ook de meeste jongeren volgen het en daarom is het een thema dat mooi aansluit. Maar hoe geef je daar een ‘geestelijke’ draai aan? Daarom onze 2.0 versie…en in 2.0 is alles anders dan wat we kennen van TV. Onze ‘mol’ is namelijk Jezus. Geen mol die bewust de boel probeert te saboteren, maar een mol die juist het positieve wil doen. Geen mol die zich zo goed mogelijk verborgen houdt, maar een mol die juist gevonden wil worden (sterker nog, hij gaat zelf op zoek naar jou).

Om u een beetje te laten meeleven vindt u in bijgevoegde brief wat meer informatie over de centrale themamomenten tijdens het kamp en een aantal gebedspunten om mee te bidden.

Klik hier om de brief te lezen: Gebedsbrief RSF-kamp 2019