Thuisverteldienst 22 maart: ‘Onze Vader’

  

Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, kun je thuis met Bijbel Basics aan de slag om zelf een verteldienst te doen met je kinderen.  Deze week gaat het over het Onze Vader. Download het materiaal via de link onderin dit bericht.

Op deze zondag staat Matteüs 6:9-13 centraal. Jezus vertelt zijn leerlingen hoe ze moeten bidden en leert hun het gebed dat wij kennen als het ‘Onze vader’: een gebed dat helpt om Gods nieuwe wereld centraal te stellen. Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de vraag of God zijn nieuwe wereld wil laten komen. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op de vraag of Gods wil niet alleen in de hemel, maar ook op aarde gedaan mag worden.

Download hier het materiaal voor 22 maart.