21 apr: start Alpha-cursus

  

De Alpha-cursus hoopt donderdag 21 april 2022 van start te gaan. Mooi om weer bij elkaar te komen en over  geloof, twijfel en je relatie met God te praten. Kom je ook? Alpha is een veilige plek, waar ieder kan zeggen wat hij of zij denkt of voelt. Samen met leden uit de Tabernakelkerk en de Voorhof willen we deze plek aanbieden iedere donderdag van eind april  tot eind juni voor jong en oud, gelovig of ongelovig.

Locatie: Tabernakelkerk. Tijd 18.30- 21.15 uur.

Elke avond hopen we na een gezamenlijke maaltijd en  introductie in twee groepen uiteen te gaan en vooral ook voor jonge mensen plaats te maken. Dus heb je nu geen groep of kring waar je naar toe kan, kom erbij! Het is gezellig en leerzaam.

Team Alpha: Els Hanekamp, Sylvia Matser, Anneke Korsaan, Petra v/d Hoek.

Opgave: stuur een mailtje of bel naar 06-25186376