Siamcare: Sponsor een kind in Thailand

  

We kunnen niet de hele wereld veranderen. Maar wel een enorme impact hebben op 1 familie of een kind. Ondersteunt u een arme familie? Dan geeft u hen een kans op een betere toekomst.

Siam-Care vecht voor gelijke rechten, kansen en behandeling voor Thaise kinderen en hun families die geraakt zijn door armoede en/of HIV/Aids. Ze helpen kinderen in nood en hun families om zich fysiek, psychosociaal, financieel en geestelijk te ontwikkelen, todat ze (weer) voor zichzelf kunnen zorgen.

Zo helpen ze kinderen naar school. En ondersteunen ze kwetsbare gezinnen op medisch, financieel en geestelijk gebied. Matthijs Timmerman zal in de dienst van 29 mei vertellen waarom uw steun hard nodig is.

Geef toekomst : https://www.siamcare.org/nl/geef-toekomst/sponsor-een-kind