23 nov: Dertigersavond met Bart van Nes over Openbaring

  

Je bent welkom op donderdag 23 november vanaf 19:45 uur in de benedenzaal van de kerk. We bidden, zingen, luisteren naar een spreker en sluiten af met een borrel.

Openbaring: de relevantie toen en nu

Waarom zouden we een avond over Openbaring doen? Is dat niet voor eindtijdfanaten? Is het niet veel te ingewikkeld? En waarom onze vingers branden aan een Bijbelboek waar vele meningen over bestaan…? 
Kom en ontdek dat Openbaring geen boek is om bang van te worden, maar dat het juist een heel hoopvol boek is. Het toont ons op adembenemende wijze de grootheid van God. Bart neemt je mee op reis langs de mooiste inzichten over dit Bijbelboek en helpt je Openbaring beter te begrijpen.
Openbaring onthult wat je niet eerder zag. Het geeft ons een blik achter de schermen bij God, toont ons de toekomst die ons te wachten staat én daagt ons uit om trouw te blijven aan Jezus.

Bart van Nes

Bart van Nes (1992) is een bevlogen spreker die op toegankelijke en aanstekelijke manier de
boodschap van de Bijbel ontvouwt. Het is zijn verlangen om mensen te inspireren in het leven met God en als discipel van Jezus Zijn koninkrijk te zoeken en zichtbaar te maken.
Na zijn studie theologie aan de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven werkte hij als
voorganger, trainer en vijf jaar als studentenpastor en coach voor IFES Nederland. Daar leerde hij zijn vrouw Corine kennen. Samen hebben ze een periode in Portugal gewerkt om daar het internationale studentenwerk te pionieren. Nu wonen ze in Leersum met hun zoontje Tieme. Tegenwoordig is Bart actief als voorganger in Wijk bij Duurstede, trainer bij het Sermon Movement Center en verzorgt hij spreekbeurten en seminars over zijn boeken.

Kom jij ook 23 nov?

We zouden het geweldig vinden als jij er ook bij bent. Aanmelden kan via deze link: Ik ben erbij!

Help jij mee?

Wil jij meehelpen om deze avond een succes te maken? We willen gebruikmaken van ieders gaven en talenten en het echt sámen doen. Geef je hier op als vrijwilliger en zet jouw gaven en talenten in tijdens een avond!

We hopen je te zien!

Geert en Frederieke Bos
Dertigers.ngk@gmail.com

Meer weten over Dertigers? Bekijk de webpagina of volg ons op Instagram.