11 apr: Dertigersavond met Gor Khatchikyan over ‘God op de werkvloer’

  

Bijbels onderwijs, aanbidding, ontmoeting en verbinding; dat is ‘Dertigers’! Je bent van harte welkom op de komende avond van 11 april. Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar in de benedenzaal van de kerk. We bidden, zingen, luisteren naar een spreker en sluiten de avond af met een borrel.

Op de vierde Dertigersavond van dit seizoen hoopt Gor Khatchikyan te spreken. Gor (1987)  werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener naar Nederland. Zijn schooltijd heeft hij op Texel doorgebracht. Toen hij aan zijn droomstudie geneeskunde begon in Amsterdam, was hij
uitgeprocedeerd asielzoeker. Ondanks zijn situatie was hij als student bestuurlijk zeer actief. Hij
was lid van een studie- en studentenvereniging en ook zat hij in het debatpanel van het VARA-
programma Het Nieuwe Lagerhuis. Door het generaal pardon kreeg hij een verblijfsvergunning en kon hij zijn studie afmaken. Inmiddels heeft hij na zijn studie geneeskunde de vervolgopleiding Spoedeisende Geneeskunde afgerond en is hij SEH-arts KNMG.
Landelijke bekendheid verwierf hij door in 2012 het VPRO-programma ‘Premier Gezocht’ te
winnen. Daarnaast was hij te zien in diverse televisieprogramma’s, waaronder Traumacentrum bij SBS6 en Op1. Gor is een veelgevraagd spreker in kerken, bij bedrijven en op conferenties; zijn speeches zijn voornamelijk motiverend en inspirerend van aard. Hij was hoofdspreker op de pinksterconferentie van Opwekking in 2017. Hij houdt van avontuur en rijdt graag op zijn
racemotor.

God op de werkvloer

Gor heeft een grote passie voor God en durft open te spreken over zijn geloof. Ook op de
werkvloer. Zijn geloof is aanstekelijk. De manier waarop hij in en buiten zijn werk een brenger is
van hoop is inspirerend. Hij vindt het belangrijk dat christenen meewerken in het koninkrijk van
God. Door je leven te delen en van Hem te getuigen. Door actie te ondernemen!

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan via deze link: https://forms.gle/tM9KCZNBfZGpKwN89
De koffie staat klaar vanaf 19:30. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Daarna is er een borrel tot het einde van de gezelligheid. Wees welkom!