Herfstvakantie: VakantieBijbelFeest

  

Vakantie Bijbel Feest

De herfstvakantie is in zicht en dat betekent dat er weer een VakantieBijbelFeest aan komt. Dit feest wordt georganiseerd door een enthousiast team van de GKV Apeldoorn-Zuid, de Voorhof.

We gaan er ook dit jaar weer een groot feest van maken waar kinderen op een ongedwongen manier van elkaar kunnen leren, plezier kunnen maken en het evangelie van Jezus op een kinderlijke manier mee kunnen krijgen.

Het thema voor dit jaar is: “Moet je kijken…..”!  wat God allemaal kan doen voor ons. De vertellingen gaan over de volgende verhalen:  de olie van de weduwe, de genezing van Naäman en Elisa in Dotan, verhalen uit 2 Koningen. Natuurlijk zingen we liedjes en maken we bijpassende werkjes of we doen een leuke quiz of sportactiviteit. Op vrijdag sluiten we deze feestelijke week af met het gezamenlijk eten van pannenkoeken.

De kinderen en het team zouden een bezoekje van u/jou erg gezellig vinden want feest maak je met elkaar! Heeft u/jij kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar die ook wel zin hebben in een feestje? Kom allen en neem een vriendje, vriendinnetje, je buurjongen of buurmeisje mee.

Het VakantieBijbelFeest wordt net als voorgaande jaren gehouden in de Eben-Haëzerschool naast de Voorhof, Gijsbrechtgaarde 110 op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober van 10.00 uur – 12.30 uur.

Met vriendelijke groeten,

Team VakantieBijbelFeest 2013